torsdag 2 oktober 2014

Vill du lära dig jonglera?

Jag kröp nära och fotade denna på Ålstensgatan. Visst är den bra!?! Sån gör jag imorgon!


Känner du att livet saknar mening? Vill du gå ned i vikt? Vill du utveckla ditt kreativa tänkande och är sugen på action? 
Då ska du anmäla dig till Annas bootcamp!
För den facila summan av 15000 kronor kan du få allt detta. Satisfaction guaranteed!

Igår när jag pratade med min vän Y i telefon gjorde jag det sittandes på knä i köket. Hukandes för att iphonetillverkarna inte ger mer än 43,2cm sladd vilket gör att man nästan längtar tillbaka till den fasta telefonins dagar när man kunde ha en spiralsladd och vira den tre gånger runt köket innan det tog stopp. Samtidigt försökte jag fånga en nykrypare med vänster hand och torka en kräka från vänster axel med den högra. Telefonen fastkilad mellan öra och axel. Även detta var lättare förr med en ordentlig lur. 
Jag försökte låta normal men jag tror att hon fattade läget ungefär. Hon har också massa barn. Jag fick avbryta abrupt av någon anledning jag inte minns. 
Vi fick ringas senare för att avsluta.

I liknande situationer önskar jag ibland att någon filmade mig. För det är så svårt att beskriva med ord vad som utspelas här nästan non stop. När man försöker återge det tror nog många att man hittar på. Det känns som en blandning av att vara jonglör, brandman och fredsmäklare i mellanöstern.


På vift i Bromma

Idag var vi på vift jag och Y. Vi var lattemorsor en kort stund. Hon testade sin pulsklocka, kalibrerade och grejade. Hon påstod att den inte mådde riktigt bra. Den visade på 130 slag/minut bara hon började promenera. 
Jag tror inte jag ska ha någon pulsklocka. Det vore ojuste. Den skulle antagligen inte överleva en dag med alla adrenalinkickar jag får av allt omkring. Den skulle krulla ihop sig och försöka självdö alternativt sprängas.

Jag undrar återigen varför Felix Herngren aldrig ringer, här har han allt material han kan önska sig för all framtid. Solsidan...nä välkommen till 165, hell on earth, with a twist. Dödens grop på riktigt.

Då kom jag på idén att tjäna pengar på detta. För vad man än kan säga om mitt liv så tråkigt är det inte. Man går svårligen upp i vikt på grund av all aktivitet (och ev sömnbristen som bidrager till ökad stress och därmed katabol metabolism). Action så tillvida att allt hela tiden kan hända. Det kan ta eld i något för Frank gillar och hittar tändstickor överallt (trots att de göms), Edgar klättrar i höga träd och rymmer, Tylla har ännu ej fattat att när golvet slutar och försvinner (typ i trappor och vid sängkanten) faller man och slår ut de nya framtäderna eller att man i mörkret smyger ned med tvätten i källaren och snubblar i den fyra meter långa sladdhärvan som nu visserligen är avklippt men ej snurrats ihop och stoppats undan/slängts på ett adekvat sätt, Ping Maken. Den typen av action. 

Kreativiteten övar man upp genom att försöka förutse det oförutsägbara.  Barnen är inte statiska i sina galenskaper, de kommer hela tiden på nya vansinniga saker. Detta gäller även de tre tonåringarna. De kan dessutom inte planera så bra (men framhärdar i att göra mycket av detta) och hamnar ofta i tidsbristssituationer som helst löses av en mor. Med bil (vilket innebär att barn ska packas som sillar).

Så du uttråkade, lätt överviktiga människa som känner att det är dags för förändring, kom hit.  Navelskåderi finns här ingen tid för, möjligen primalskrik. Jag erbjuder umgänge utöver det vanliga. Både en man, pojkar, bebis och tre tonåringar. Ett stort och luftigt hus som även kan agera hinderbana. Tillhörande tomt men visst underhållsbehov samt oestetiska grannar men även några mycket trevliga dito. 
En vecka tror jag är allt som behövs för att det ska bli snurr på dig. Är du riktigt slapp i hull och sinne kan vi ordna två veckors deluxeträning. Jag leder arbetet via skype (från Karibien) där jag ger motiverande samtal. Är du inte nöjd erbjudes förlängning med två veckor efter avtal. En gammal goding. Åkte mycket i en sådan för länge sedan. Älskar färgen!

Nu ska jag relalalaxa för barnen somnade innan ÅTTA!!! Otroligt, så nu har jag hunnit med inte bara ett utan två skriverier och gjort glass!! Jag rockar fett ikväll. Hela Elle Decoration han jag med att bläddra i också. Jag kanske ska försöka se Salamander för elfte gången från fem minuter in i första avsnittet. Undrens tid kanske inte är förbi!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar