fredag 23 januari 2015

Å jag skriver på...lalalalalala


Vi är inte i "the saving outdoor furniture business" iallafall. Ganska snyggt ändå.Idag är sista dagen jag har några timmars lugn. Imorgon brakar det lös, helgen. Den man ändå längtar efter. Ikväll blir det På Spåret...jag ska försöka hålla mig vaken till slutet. Framförallt ska jag försöka hålla maken vid liv för jag HATAR att se detta själv. Hela poängen med detta program måste väl vara att man ska sopa banan med alla andra i rummet!?! Och det går ju INTE om vederbörande somnar. Han brukar inte ha så mycket att komma med men han är rätt bra på musikfrågorna. Jag däremot är helt usel på dessa. Jag brukar oftast kunna hela texten men jag har aldrig haft något intresse av att lära mig vem som sjunger. Jag är som bekant ganska ointresserad av kändisar och sånt så att veta vem som ingår i ett band, det är inte min starka sida. Jag kan vissa soloartister. Madonna, Prince, Whitney, Michael, Sting, Sade ja ni fattar. Tunga gardet. De som präglade min tonårstid. Och håller på att dö ut... Men jag kan några till....öööööööö Björk. Hon har tydligen släppt en ny skiva nu. Jag kanske ska lyssna på den och försöka hänga med lite. Men å andra sidan är hon väl inte het...hon är väl i min ålder kanske. 
Jag älskade en av hennes skivor, den med Human behaviour på. Inga andra. Bara den. Stalinistiskt av mig. Jag är sån. Sorry.

Men nu till det jag EGENTLIGEN skulle skriva om (och jag vet att det verkar maniskt att skriva med stora bokstäver men jag gör det för att detta ska verka som verbal kommunikation) (och nu när jag skrev DET blir jag varse att det faktiskt får allt att verka ÄNNU MER MANISKT). Jag kan lugna er med att jag ej lider av en endaste psykisk sjukdom som är känd.. ännu.


Maken har plockat bort matlådan. Han hade läst bloggen som sagt och jag var dum i huvudet och städade runt den. Detta gjorde att den syntes så mycket bättre. Fail där. Jag är dock så funtad att jag lär av mina misstag. Detta skall ej upprepas.
Ja, och så här håller vi på jag och mannen jag älskar men som uppenbarligen har satt i sinnet att förslava mig...Han har för övrigt lämnat en rolig kommentar på föregående inlägg som jag tycker ni ska läsa.Det finaste i hela butiken tog jag med mig hem.

Jag har handlat tulpaner. På Plantagen. Det var ett sorgligt beslut att åka dit. Sista gången i mitt liv kanske. Så deppigt. Jag ser fram emot att Zetas öppnar snart. Min livsluft.

Tre stora buketter som har delvis ruttna rosor (299kr/st), tre fina med taklök och sedan fyra till som var OK dvs. vid liv men inte mycket mer. Det ser glest ut och ger inte mersmak. 
Den här var fin i färgerna och såg levande utDen här buketten i lime och rosa var ganska stor och kostade 299kr. Men ska en bukett se ut så? Kolla det bruna på rosen. Alla rosor var anfrätta. Och kolla på monterbilden hur många buketter som fanns. Sad sad sad. Fast färdiga buketter, det ger jag inte mycket för ärligt talat. Jag blir förbannad bara av den fula plasten. Hur kan det vara så svårt att få till bara genomskinlig cellofan. Tulpanerna däremot, deras omslag faller mig i smaken. Mer sånt!


Tulpaner Lysistrate Städning Mamma Relationer Sex Strejk SVT SMS-konversation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar