onsdag 12 november 2014

I dag händer det

Dott nummer fyra är en härlig, om än för stunden gnällig typ på grund av förkylning, hon ska med föräldrarna på äventyr idag.

Jag brukar vanligen skriva idag. Ihopsatt men jag har på senare tid läst i dag på många ställen så jag ska testa det. Kanske jag även ändrar imorgon till i morgon? Vi får se.

I dag ska jag och maken ta med vår lilla sjuka dott (från en Hasse och Tage produktion) till Ytterjärna. Vi ska äta biodynamiskt framställd föda. Det ska bli ett äventyr. Senast jag var där var 2004. Då började jag tova ull strax efter så det är starka krafter i omlopp. Nu ska jag ditt för att spana lite och ta lite bilder. Researcha som det kanske heter. Jag känner mig lite lurig. För jag både älskar och hatet det. Det är knivigt.

Hur som helst så behöver vi lite "kvalitetstid" ihop.

Städ och tvätt och allt annat tar nästan kål på mig och sista hoppet om att familjen ska komma till min undsättning håller på att släckas. 

Jag gör så gott jag kan och hoppas på en nystart i nya huset. Nya regler, äldre barn, mognare man och nya krafter.

Vi ses på andra sidan midnatt tror jag!
A

Att ta hand om sin post/pappersskräp/kvitton mm mm är en konst maken ej behärskar. Nu är jag mer "hands on" och placerar dem på oväntade ställen för att han ska hajja till. Efter andra gången frågade han varför jag hela tiden lägger papperna i vänster sko...Han lade hela tiden tillbaka dem där jag ej tyckte det passade....Det känns som om jag måste hitta en ny strategi, som är ÄNNU tydligare.

Felplacerade skor med papperna återigen instoppade i ena dojjan.


Dott nummer tre samlar koppar.

Dott nummer två har jag ingen aning om vad hon gör på rummet....

I nästa hus ska vi inte lägga pengar på hyllor, torkställningar eller krokar. Vi skaffar bara ett trappräcke! Inte heller toalettpappershållare, galgar eller skoställ verkar behövas.


Min utsikt när jag bloggar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar