söndag 25 januari 2015

HorribiliteterHan fick lera för at göra Anny Bösch....


Hej. Kort idag. Maken vill se tramstv. Förlåt men så är det. TV är lite bortkastat på mig...Men iallafall. Jag har tagit upp stavarna idag. Jag svor i våras på att åka Vasaloppet 2015 men det blev ingen biljett och sen ingen träning pga dåliga ryggen. Men den här snön gör det omöjligt för mig att låta bli. Jag köpte vallningsfria. Tänkte att jag inte vill sätta mig in i vallans fysiologi. Jag har nog att tänka på. En mycket öm svanskota på grund av detta gör att jag omvärderat... Väldigt bakhalt och jag drattade omkull inte mindre än tre gånger. Mycket smärtsamt och det kommer antagligen bli värre. Men jag ska nu skida så fort jag har möjlighet. Jag har fått löfte om att min Vasaloppsfarbror ska komma snarast med all sin valla och ge mig en snabb introduktion i detta ämne.

Jag pantade också burkar idag. PÅ parkeringen utanför stod en utbränd bil. På snedden och väldigt likt vad jag sett tidigare i Tensta när jag jobbade där. Nu har vi sånt även i villastan. Väldigt oroande. När jag står och pantar burkarna läser jag på skärmen. Plötsligt känns det inte helt irrelevant . 

Imorgon är det MÅNDAG!! Heureka! Det finns hopp således. Jag återkommer då var så säker. Vad det ska handla om jag jag inte den blekaste aning om, jag vill ha det så.

God natt!

Vi försökte först ge en verbal instruktion. Den övergick i en mer handfast.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar